Европа Директно Добрич с щанд по време на  30-то издание на „Селското стопанство и всичко за него“ 2022

Над 100 души посетиха щанда на Европа Директно Добрич по време на 30-то издание на Добричкия панаир „Селското стопанство и всичко за него“ 2022.
Целта беше чрез различни информационни брошури, информационни материали и презентации на щанда посетителите да се запознаят с услугите, предоставяни от мрежата в Добрич и възможностите, които тя предлага.
През Първият ден щандът беше разположен в залата, където се проведе и конференцията „Земеделски практики в полза на климата и околната среда”. През останалото време на панаира, щандът беше изнесен на открито, където гражданите от област Добрич имаха възможността да си вземат материали, да зададат въпроси по теми на земеделието и други.
С цел да се повиши информираността на посетителите за ЕС на щанда бяха представени брошури и дипляни на различни теми като: Здравето на почвата; Инициатива на ЕС относно опрашителите; Модернизиране на ЕС с чиста енергия; 3 милиарда дървета до 2030; Екологизиране на транспорта; Закон за възстановяване на природата; По устойчива употреба на пестициди в ЕС; Биологично разнообразие и устойчивост; Дигиталното бъдеще и ползите за мен; Дигитална трансформация; Европейски зелен пакт и ползите за мен; Европа подготвена за цифровата ера; Прилагане на Европейския зелен пакт и други интересни материали от Европейската комисия.