Представяне и дискусия

В деня на откриването на Европа Директно Добрич от 15:00 ч. бе проведено хибридно събитие за представяне на услугите на Центъра и дискусия относно Европейския зелен пакт и събитията през Европейската зелена седмица. То бе открито с кратки приветствия от Теодор Стойчев и Бойко Благоев. Г-н Герман Германов – Гл. секретар на ТПП-Добрич модерира събитието. Татяна Гичева – Ръководител на ЕДД представи услугите и програмата на ЕД Добрич, както и проявите и излъчванията през Европейската зелена седмица, а Ясен Георгиев от Европейски институт за икономическа политика запозна участниците с Европейския зелен пакт – ползата за гражданите и политиките към нулева амбиция за замърсяване на въздуха, водата и почвата.

42 бяха присъстващите участници в залата, от тях 18 ученици. Онлайн се включиха още 36 души.

На видео стена в центъра на града на 2 и 3 юни целодневно се излъчваха 28 видеоклипа на актуална тематика и политики на ЕС, както и рекламни съобщения за 2-те събития.

Презентации от събитието:

Презентация на центъра Европа Директно Добрич: Свали ТУК

Презентация за Европейски зелен пакт – Ползата за мен. Към амбиция за нулевo замърсяване на въздуха, водата и почвата: Свали ТУК